Barion Pixel

[ingyenes e-mail tanfolyam]

9 önismereti lecke, hogy hatékonyabban képviseld érdekeidet az álláspiacon

Gondolatébresztő és tartalmas online és letölthető kérdőívek, gyakorlati tanácsok, hogy rátalálj a saját hangodra és felkészülj az álláskeresésre.

Előtte: Bizonytalan vagy? Túl sokat agyalsz?  Utána: Kitisztult a fejed. Magabiztosabb vagy!

Kiss Zita introvertáltak karriertanácsadója

Kiss Zita | az introvertált útkeresők mentora

„A belső erőforrásaid (adottságok, képességek, erősségek) feltárása növeli az önbizalmadat, segít a láthatatlanná tévő köpenyed levételében és tehetséged magabiztos prezentálásában extrovertált világunkban.”

|

„Zita online FÁK kurzusa nagyon sokat segített, hogy rendszerezzem a gondolataimat és alaposan végiggondoljam, pontosan mit is akarok.”

Gabi

|

„Nagyon hasznosnak találtam Zita kurzusát, nem gondoltam volna, hogy ilyen mélységekben lehet foglalkozni a személyiségemben rejlő potenciálokkal az álláskeresés kapcsán.”

Barbara

|

„Nagyon szerettem a teszteket is, mert könnyen és gyorsan kitölthetőek voltak és az eredményt azonnal láttam.”

Tibor

Bizonytalan vagy mire irányítsd a figyelmedet? Ha feliratkozol, akkor letisztul benned a kép és így egyre felkészültebben vágsz neki az álláskeresésnek.

így találd meg az ideális munkahelyet

Hogyan derítsd ki milyen a neked való munkahely?

A feladatlap kitöltése után letisztul a fejedben melyek azok a tényezők, amik igazán lényegesek számodra, és miben vagy kész kompromisszumot kötni.

jolly joker vagy

Hogyan ismerd fel képességeid sokrétűségét?

A gondolatébresztő online kérdőívek segítenek feltárni miben érzed magad kompetensnek, mi az, ami érdekel és élvezetes számodra.

SWOT elemzés

Hogyan rendszerezd és öntsd szavakba az erősségeidet?

Az elemzés segítségével jobban rálátsz  az erősségeidre, „gyengeségeidre” és lehetőségeidre. Ettől egyre magabiztosabbá válsz!

milyen az ideális munkahely

Miként profitálhatsz az álláskeresési felkészülésből?

Testre szabhatod a marketing brosúrádat (CV), személyiség-típusodat figyelembe véve választhatod meg az álláskeresési stratégiádat, kommunikációdat.

Előtte: Bizonytalan vagy? Túl sokat agyalsz?  Utána: Kitisztult a fejed. Magabiztosabb vagy!

Ki támogat az önismereti utadon?

Kiss Zita introvertáltak karriertanácsadója

Kiss Zita

Kiss Zita, introvertált Karrier- és Kapcsolatteremtési Tanácsadó vagyok, a kreativutkeresestudatosan.hu tulajdonosa. Célom, hogy az introvertált sorstársaimat segítsem a tehetségük feltárásában és magabiztos prezentálásában extrovertált világunkban. Több, mint 20 éves multinacionális környezetben eltöltött HR, Outplacement és tréneri gyakorlattal rendelkezem. Ezt a tanfolyamot is úgy állítottam össze, hogy növelje a magabiztosságod és megalapozza az álláskeresésre való felkészülésedet.

[activecampaign form=35 css=1]

Előtte: Bizonytalan vagy? Túl sokat agyalsz?  Utána: Kitisztult a fejed. Magabiztosabb vagy!