Barion Pixel

Kell ez nekem introvertáltként? – IntroGirl kalandjai 2.

ÉLETMÓDVÁLTÁS

Majdnem megfutamodtam. No, nem az életmódváltás folytatásától, hanem annak blog bejegyzésszerű dokumentálásától és megosztásától.

 

Kell ez nekem introvertáltként?

 

Persze a projektbe bekavar a túlagyalásom és a maximalizmusra való törekvésem is. Ez nem könnyíti meg az életemet, ezért igyekszem a minimumra csökkenteni.

 

Most szoktatom magam a hűvösebb időhöz (és lakáshoz), ezért az elmúlt héten inkább sétáltam (a faluban a boltig vagy az erdőben az ebekkel), minthogy a többrétegből álló ruhámból kihámoztam volna magam a tornához. (Hiába is készítettem ki a „tornaruhám”, hogy szem előtt legyen.)

 

Nem baj! Új nap/hét új esélyek. (Pláne, hogy a gerincem hiányolja a gerinccsavaró és nyújtó gyakorlatokat.)

 

 

Táplálkozás fronton plusz pontot kapott a rablóhús (csirkemell, szalonna, debreceni kolbász, lilahagyma), és a nasi alternatívaként készített fahéjas-cukkinis süteményem is finom lett.

 

Ezúton is köszönöm mindazoknak, akik saját tapasztalataik megosztásával, youtube videók és receptek ajánlásával biztatnak és segítenek az életmódváltásban.

 

Úgy határoztam, hogy megyek a szívem után, és arról írok majd, ami bennem kavarog hétről hétre, és nem vélt elvárásoknak igyekszem megfelelni.

 

Ajánló

 

A Youtube-on „szembejött velem” Halász Alexandra: A belső energia forrása című videója, ami szerintem kötődik az életmódváltáshoz is.

 

Ízelítő az érintett témákból:

  • Önbizalom (testi-, érzelmi-, szellemi-)
  • Testmozgás (Miért kezdett el futni, pedig utálja?)
  • Táplálkozás
  • Szellemi energia megtartása és gyarapítása

 

Ezt pedig azoknak küldöm, akik (hozzám hasonlóan) nem szeretnek panaszkodni, hanem az értékekre igyekszenek fókuszálni, és azt kutatják miként érezhetik jól magukat:

 

„Merjél jól lenni akkor is, ha körülötted a világ nincs jól, mert a Te jólléted olyan lesz, mint a gyertyafény a sötétségben, és irányt mutat azoknak, akiknek most nem világít olyan fényesen a gyertyájuk.”

(Halász Alexandra)

IntroGirl

IntroGirl

50+ éves introvertált csaj, aki azzal motiválja magát, hogy közzéteszi az életmódváltó kalandjait ?