Introvertált Blog

8 tipp a mérgező emberek kezelésére

Ne süllyedj le a mérgező emberek szintjére! Pár ötlet miként óvhatod meg magad az energiavámpíroktól, kezelheted a felmerülő mérgező szituációkat.

A mérgező munkatársak 5 típusa és kezelésük módjai

Azonosítsd be a mérgező emberek (munkatársak) 5 típusát. Alkalmazd a felsorolt 18 kezelési tipp valamelyikét, hogy megszabadulj a mérgező hatásoktól.

8 jel, amiből kiderül vajon a változás küszöbén állsz-e

A változás, a változtatás félelmetesnek tűnhet. Vedd észre a nyolc jel egyikét az életedben, ami azt üzeni, érdemes lépned, ha javítani szeretnél az életminőségeden.

27 jel, amiből mérgező kapcsolatra gyanakodhatsz

A jó kapcsolatokban önmagad lehetsz. Ismerd fel a mérgező kapcsolat jeleit, szúrd ki a környezetedben lévő energiavámpírokat.

Introvertált Önismeret

23 jel, amiből kiderül szuperérzékeny vagy-e

23 jel, amiből kiderül szuperérzékeny vagy-e

Honnan tudhatod, hogy HSP, azaz szuperérzékeny ember vagy? Töltsd ki a szuperérzékenységi tesztet, és nézd át a szuperérzékenység jeleinek 23-as listáját. Ismerj meg több, mint 60 szuperérzékeny hírességet.

Munka és Karrier

Kapcsolatok és Kommunikáció

Amikor elkezdtem szeretni magam …

Amikor elkezdtem szeretni magam …

Szingliként és párkapcsolatban élve is a szeretetigényünk kielégítésére vágyunk. Ezt másoktól várjuk pedig önmagunkban könnyebben rálelnénk. Charlie Chaplin ÖNSZERETET-ről szóló írása tanáccsal szolgál, miként indulj el az önszeretet útján.

Egészség és Jóllét

Őszi bakancslista 50+ program ötlettel

Őszi bakancslista 50+ program ötlettel

Ez az őszi bakancslista segít megőrizni a belső lelki egyensúlyodat a 2020-as érzelmi hullámvasúton. Nyomtasd ki az 50+ program ötletet tartalmazó listát és válts valóra belőle minél többet.