10 intro és extro tulajdonság, ami gátolja álmaid megvalósítását

Szerző: | INTROVERTÁLT ÖNISMERET

A csendes, befelé-forduló, azaz introvertált, a beszédes, kifelé-forduló, azaz extrovertált személyiségjeggyel rendelkező emberek élete sem fenékig tejföl.

 

Egy újabb 4 perces videóban fedezheted fel azt a 10 – 10 gátló tulajdonságot (korlátot), ami  az introvertált és extrovertált embereket hátráltathatja álmaik, céljaik megvalósításában.

 

 

Egy korábbi bejegyzésben részletesebben is olvashatsz az introvertáltak korlátozó tulajdonságairól.

 

A 10 INTROVERTÁLT és EXTROVERTÁLT korlátozó tulajdonság infografikáját INNEN TÖLTHETED le.

 

Amennyiben szeretnéd, ha a KONFLIKTUSKERÜLŐ magatartásod kevésbé akadályozzon a céljaid elérésében TÖLTSD LE a 8 bevethető stratégiát tartalmazó INGYENES e-bookot.

Kiss Zita

Kiss Zita

karrier-tanácsadó, az introvertált útkeresők mentora

Több, mint 20 éves HR-es gyakorlattal rendelkezem, kiemelt szakterületem az egyéni és csoportos fejlesztések, képzések. Cikkeimnek, oktató anyagaimnak célja, hogy csendes sorstársaimat segítsem a láthatatlanná tévő köpenyük levételében és tehetségük magabiztos prezentálásában extrovertált világunkban. Bővebben rólam itt olvashatsz.

8 ötlet, hogy hatékonyabban old meg a konfliktusaidat.

Csendes introvertáltként mikor válaszd a konfliktuskerülést, és miként kezeld a felmerülő konfliktusokat a saját, egyéni stílusodban?

Summary
10 intro és extro tulajdonság, ami gátolja álmaid megvalósítását
Title
10 intro és extro tulajdonság, ami gátolja álmaid megvalósítását
Description

Van rossz szokásod, ami gátol a céljaid, elérésében? A videó 10 intro és extro tulajdonságra világít rá, ami akadályozhat a boldogságod megteremtésében.